Små ting

Jag brukar ofta tänka på att samla små stunder av lycka. Lyckan är ofta enkel och ger en inre glädje och ro. Ofta sker lyckan spontant, som ikväll att gå ut i en varm sommarkväll och plocka sig några blommor och skörda lite lök.
Förr så trodde jag mer på att jag var tvungen att resa till typ Grekland för att hitta den där lyckan och jag behövde ständigt nya saker och varit så rastlös , men nu går mitt mitt liv i ett helt annat tempo och lyckan finns mycket mer i små ting och upplevelser för mig. Det är inget fel med något av det, bara jag som ändrat mig lite.
 Nu ska jag ta och släcka lamporna här och gå och lägga mig.
Hoppas du haft en toppenfin kväll du med
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Små ting”

  1. Vad härligt att du finner lycka i det lilla nu! På så sätt får man ofta känna lycka.

    Jag ska sätta på kaffe, smyga ut i min trädgård i mitt öländska paradis och fånga dagen. Det är en härlig start på dagen och gör mig lycklig.

    Ha en fin dag, Lotta!

  2. Hej hej, Jag håller med dig, lycka i det lilla, det är toppen det. När man kan sålla bort bruset av omvärlden och bara förlora sig i en vacker blomma och dess doft, eller ljuvligt fågelkvitter, eller doften av salt hav. Min röriga ADHD-hjärna behöver verkligen sålla bort brus från omvärlden för att få ner tempot en aning. Jag fick en sån där längtan efter naturljuvlighet igår kväll och packade in vovve och mamma i bilen och körde ut till stugan. Där var helt magiskt. Luften var fuktig och varm och doften av havet, den fuktiga jorden och alla blommor var nästan bedövande och jag lyckades faktiskt fånga några stunder på bild som jag la upp på bloggen, och jag njuter riktigt mycket av dem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *