Sjötema

Kvällarna, visst är de härliga? Det är det bästa med denna värmen. Nu ser jag fram emot att vara vid sjön igen och se solnedgången. Vi ska dit och vattna och ha det bra några dagar igen.
Vid stugan har vi lite sjötema som dessa träfåglar, anden, jag tycker de är så fina. Jag önskar mig även Ejder och skrattmås.
Ha en bra fredag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Sjötema”

  1. Vill ni inte vara i stugan hela tiden? Jag förstår om det inte är möjligt eftersom ni har mycket hemma att sköta också. Men, skulle ni vilja det?

    Jag flyttar till mitt paradis under hela min lärarledighet och det är verkligen LEDIGHET för mig. Har lättskött trädgård hemma och snälla grannar som fixar det nödvändigaste.

    1. Hej, våra planer är att flytta hit när barnen blir lite störr, men sedan vet man ju inte vad man känner. Svaret är ja, vi vill bo här senare i livet och kommer i så fall bygga om lite här men just nu passar det bra med två hus. . Jag jobbar ju hemma så jag har ju tid att pyssla och det är ju mitt jobb. Kram Lotta

  2. Det måste vara ett underbart ställe att bo på! Ni har så fint, både hemma och i stugan. Jag förstår att du älskar dina ställen.

    Jag älskar också att hålla på i trädgården. Att ligga och sola funkar en halvtimma eller så. Sen får det bli ett dopp och sedan pyssla. Nästa år ska jag ha några odlingar. Blivit inspirerad av dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *