Plantera i tunna

 
 
 
Jag vet inte hur du funkar men jag blir rastlös och uttråkad när jag inte har pågående projekt. Jag älskar att ha något att lägga händern på, skapa och pyssla och jag går nu och funderar på nästa projekt här i stugan.  Jag funderar på att börja med framsidan. Jag har inte visat den så mycket. 
 
  
Det där med att bara gå omkring och tycka att allt är bra som det är, det gör jag också men om jag inte har något att göra så blir jag lite uttråkad. Jag njuter av att bära sten, gräva, jobba mot mina drömmar osv Så nu när köksträdgården är klar funderar jag på nästa grej som jag kan sätta fart med utan att mannen måste hjälpa till så mycket. Jag ser på instagram att ni är många som är precis som jag, som pysslar i er trädgård och njuter av det. Numera finns det även som terapiform. 
 
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Plantera i tunna”

  1. Åh vad jag önskar jag hade dig som granne så kunde du komma över o hjälpa mig när du är sysslolös. Så fint jag skulle få det!

  2. Du gör så fint!
    Känner igen det där att må bra chatt hålla på att gräva och bära och greja.
    Jag har inte lika fint som du, men jag njuter av min trädgård ändå.
    Och visst är det superbra dom terapi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *