Fredag och nu kör vi

Fredag och helgen framför oss och jag längtar att Kalle ska komma hem nu. Han sitter på ett flyg hem, åker privatflyg bara för hans jobb och hans arbetskamrater. Han åker på ganska få arbetsresor, men några gånger om året blir det. Han jobbar med flygplan som jag berättat tidigare.

Nu ska jag ta tag i allt här, plocka ordning, packa fram allt som ska med till stugan och så vill jag åka och köpa växter till mina ek krukor, om jag orkar. Jag fortfarande lite försiktig med att åka till stan, vet att det kan dränera ganska mycket av min energi och det vill jag inte.

Ha en toppenfin dag, det ska jag ha
Kram Lotta
Fin

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Fredag och nu kör vi”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *