Fira midsommar i stugan

God morgon fina läsare , hoppas ni mår  bra idag. Kalle och Elin ska hem en sväng, jag är kvar och pysslar och städar här för Kalle vill så gärna sova här i natt igen. Tänk att vi fann en plats som vi båda tycker så mycket om. Elin ska träffa sin Jakob idag och nu flyttar de snart tillsammans.
Vi tog frukost igår på bryggan. Det var sånt som jag drömde om innan vi skaffade detta huset. Sitta och lyssna på vattnet, fåglarna och vara i naturen.
Skitiga sommarfötter….
Elin fixade en liten midsommarstång
Jag tog fram locktången och fina blusen och fixade ordning mig lite för midsommar.
Vädret kan man inte klaga på, helt underbart. Jag är inte så förtjust i värme men jag badade flera gånger för att kyla ner mig.
Kalle gjorde räktårta med löjrom och Elin bakade palovatårta.

Ja det var lite från vår midsommar. Inga bilder inne för vi var ute mest hela tiden.

Ha en bra dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fira midsommar i stugan”

  1. Så underbara bilder! Helt fantastiskt! Frukost på bryggan, det är ju helt magiskt! Allt blir liksom godare när man äter utomhus. Tårtan och räkmackan såg verkligen jättegoda ut! Vi dukade också upp midsomamrmaten på ett buffebord och så fick alla gå och plocka som man ville, enkelt och gott. Vi hade knytis så bordet var uppdukat med allt möjligt gott! Proppmätt blev man minsann!

  2. Mmm, vackert men en isolerad och förhoppningsvis distanserad tillställning tror jag, 🤔☝️😉.. Härliga bilder, Midsommar har vart och är en spec högtid för oss här uppe fr Nord, så mkt starka traditioner och så mkt skrivet, omtalat och gjorts under denna tid.. I år så går tyvärr 2020 till minnenas arkiv för allt för många m mest tråkiga nyheter pga rådande tider men det gäller att finna glädjeämnen även i svåra tider liksom att växa sig ur starkare, när jag ser på en del bilder fr din blogg så föder det en grund för detta hos mig, en starkare grund som redan finns där, således kan man förstå budskapet "en bild säger mer än tusen ord", 😇.. Önskar dig och kära en forts förhållandevis trevlig sommar, 🤗..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *