Det blev fint väder

Igår hade vi Kalles föräldrar, en kusin till barnen och Elin här på middag. Svärmor och svärfar tog med sig kött som vi grillade och kräftor. Vi kunde vara ute i solen och drack bubbel på bryggan. En mysig dag tillsammans utomhus.
Idag har vi varit ute och plockat bär och lite svamp och sedan bara haft en latdag. Jag ska försöka ta tag i lite saker som jag måste göra, men idag är jag seg och då får det vara en sådan dag tänker jag 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det blev fint väder”

  1. Ni har så enormt mysigt måste va ljuvlig avkoppling att vara där ….även om det finns att göra….jag är så imponerad av Findus & Pettsson vilka kompisar ….Ha en fortsatt fin sommar ….Kramar Lena i Färjestaden

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *