Bröllopsdag och kantareller

Idag hade vi visst bröllopsdag, sånt har jag dålig koll på 🙂. För mig behövs det inte fira, bara mer än att han finns där som han redan gör och mig lycklig varje dag. Elin kom hit till stugan så vi åkte till Cafe Columbia och åt lunch. Supermysigt där. Jag har hört att han har planer på att ge mig något personligt och fint framöver, men jag får vänta och se.
Det blev inget regnväder….
Elin åt bakpotatis
Sedan handlade vi mat på Landets goda specerihandel som ligger bredvid cafet. Kalle han gillar att handla lokalt och vi brukar vi passa på att köpa så bra mat vi kan när det finns tillfälle.
Kalle skulle köpa stövlar också vid skon vid bron så vi satt utanför och väntade. Vi hade många som kom fram och frågade var Pettson var för hundras. De tycker han är så söt och det tycker vi också 😊
Vi har varit ute och plockat kantareller och nu ska det bli hemmagjord pizza. De har satt igång där nere i köket.

Imorgon ska vi nog ta en tur till Västervik för att handla färg. Ja vi tar dagarna lite som det kommer och har nästan inget bokat.

Ha det fint
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Bröllopsdag och kantareller”

  1. Ja, visst är han söt lilla Pettson, helt underbar! Vi har också en helt underbar liten Sam som nu är 14 år, vi njuter varje dag som han finns kvar.
    Kram Anlis

  2. Åh Kisa! Vad mysigt! Var du in på Sandströms? Där kan man göra mkt fina kap på sommarrean. Hoppas vi kan ta oss en trip dit men tyvärr kanske det inte blir så. Corona gör så det blir lixom ingen lång östgötasejour i år. Men det blir fler år.

  3. Grattis på bröllopsdagen
    Jag såg bilderna på ert fina sommarhus så fint det har blivit jag är verkligen imponerad ni är så händiga och duktiga skall bli så roligt att följa det
    Ha en skön sommar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *