Sänggavel i tyg

Jag ska följa med Elin till allergicentrum idag, hon fick lite allergier efter sin cytostatikabehandling med utslag när hon äter och dricker vissa saker. Men det går lite i perioder, just nu har hon en bra period.
Hon själv tar allt med ro, hon är så lugn och cool och tar allt som det kommer. Hon har varit med om mycket, är friskförklarad om 2.5 år och fått ut sina försäkringspengar och har grunden till en lägenhet. Hur liver ser ut i framtiden vet ingen och det ska bli så roligt att få följa barnen på deras resa in i vuxenlivet.
Philip fyller 18 år i mars och vill ha en stor fest. Han går inte på så många fester osv men han gillar när familjerna samlas och vi har party hemma. Han har blivit så pratglad och tar för sig och lugn fast han är väldigt lik mig som jag var förr, vill mycket och många idéer.
I mars ska han och flickvännen åka på sin första resa tillsammans själva. Jag förstår deras längtan. Jag är ingen sådan där nervös mamma av mig. Jag glömmer nästan bort att jag ska vara nervös 🙂 Jag vill bara att de ska ta för sig och ha kul för det tillhör livet men att de ska vara trygga. Mina två barn är väldigt olika och har olika behov och det är fint tycker jag. Att man får möta dem där de är och vandra bredvid på deras resa och så finnas där när de behöver en.
Nej nu ska jag skjutsa Philip till tåget. Hans bil är på lagning och förhoppningsvis kan vi sälja mopedbilen snart och han får körkort i mars. I eftermiddag får jag lunch med båda barnen innan vi alla hittar på olika saker i helgen.
Ha en toppenfin fredag…..års resumé kommer snart. Har bara varit lite lat 😊
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Sänggavel i tyg”

  1. Hej , stoppade sänggavlar som blivit så populära ,är ur allergi synpunkter är inte bra. Är man allergisk och vill ha en sänggavel är det bättre att inte välja en dammsamlare utan en man kan våttorkar av. Kanske något att tänka på för er dotter. Det är många som plockat bort sina sänggavlar och mår mycket bättre med sin allergi.

  2. Underbar inställning och så bra skrivet: "Att man får möta dem där de är och vandra bredvid på deras resa och så finnas där när de behöver en." Det ska jag banne mig rama in :-)!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *