Fylla sina serier

Under de senaste åren försöker jag fylla mina serier, spara lite hela tiden så jag får fullt och ha allt hemma av olika glas , tallrikar osv. Jag köper väldigt mycket av mina saker hos Campadre. De har ju ofta kampanjpriser och så ändrar de sortiment hela tiden.
Jag använder allt som jag har i skåpen, det finns inget som jag är jätterädd om eller som jag inte kan diska i maskin utan allt i mina skåp används och ibland går sönder. Jag har ju jobbat med glas och porslin och haft det som intresse länge , men nu kan jag förverkliga det på ett annat sätt genom att inspirera även er här på bloggen.
Dessa glas hade jag efterrätt i på tjejmiddagen och de vita blev det bubbel i.

Nu ska jag fixa lunch till målaren, jag har varit ute lite och fixat i trädgården och ska ut en sväng i eftermiddag igen.

Ha en bra dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *