Vardagsbilder från mobilen

Jag har fart runt på så många ställen idag så nu blir det en lugn helg tack och lov. Ja lugn och lugn är synd att säga 😉, mina galna fina tjejer kommer ju hit. De som också bloggade för många år sedan men bara jag som fortsatt.
Jag hann plantera lite växter innan solen gick ner. Nu har jag köpt några fetbladiga som ska hålla sig bra. Myrten är ju svår men kanske att den gillar att vara här i stugan, vi får se.
Jag har fixat håret, så skönt att få i lite färg, jag har inte klippt någonting. Mitt hår är ganska tjockt men jag är kass på att sköta om det. Använder mest mössa denna årstid.
Ikväll har jag städat i stugan inför helgens gäster. Imorgon ska jag vara lite ledig, fast lite mat ska jag handla.
Nu ska jag hoppa i säng, imorgon blir det sovmorgon. Det blev lite mobilbilder ikväll.
Ha det så bra, snart helg hörrni 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vardagsbilder från mobilen”

  1. Hej Lotta, jag har följt dig i 5-6 år och aldrig kommenterat så jag tänkte göra det nu 🙂 Tack för en fin, ärlig och naturlig bloggsida utan massa filtertrams. Min man kommentarar ofta när han går förbi datorn och din blogg är uppe att "va härligt, en naturlig människa som vågar visa sig på bild utan smink".
    Fortsätt så och jag hoppas verkligen att du är beskonad från troll som avundas dig.
    Njut av helgen <3 /kram från en 40årig följare i norra sthlm.

  2. Jag tittar in här nån gång per vecka och på Instagram flera ggr om dagen, du känns nästan som en kompis! 😉
    Trevlig helg Lotta! 🏡🌞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *