Nu kommer barnen hem

Godmorgon, idag ska vi städa lite här i stugan och sedan åka hem och förbereda oss för att alla barnen kommer hem, mina två och deras flickvän och pojkvän. Det är mina barn som jag kallar dem. Nu kommer Elin hem och bor hos oss hela julen och imorgon kommer Jakob också. De har inte umgåtts med någon annan på länge, länge  för att vi ska kunna vara tillsammans i jul. Elin är noga, sådan har hon alltid varit.
Philip och Julia har varit hos Julias föräldrar länge nu och ska vara hemma hos oss nu resten av veckan. Jag längtar efter dem, längtar efter våra små samtal om livet som vi har vi matbordet. Det gäller att njuta av dem innan de flyttar.

Imorgon ska vi klä granen och så ska vi titta på Tomten och Bocken med Måns och Per Live event. Det blir tapas till det.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Nu kommer barnen hem”

  1. Hej på dej,
    Ja visst är det skönt att få hem barnen till jul! Vår äldsta kommer i helgen och kan inte stanna så länge då hon tänker jobba till max under lediga dagarna… men vi skall njuta till tusen dom dagar vi får tillsammans. För det är väl det som är jul, att få njuta med familjen i lugn och ro.
    Ha en bra vecka, Davina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *