Ni är fina ❣

Jag skulle vilja tacka er så mycket, tacka för ni finns kvar fast jag inte uppdaterar lika flitigt. Tacka för ni är snälla, fina människor som finns med mig i mina dagar och i mina tankar. Här inne är numera bara kärlek. Den sista tiden existerar inga dumma kommentarer, inget som sårar eller gör mig ledsen. Här inne finns noll tolerans mot nättroll osv allt sånt anmäls och tas bort. Här inne är vi och hänger för vi vill, inte för att vi måste. Umgås med varandra på ett fint sätt, det gör mig glad.
Ni är många som tittar in , men väldigt få som skriver. De flesta skriver istället på instagram men jag har lika många läsare här. Ni är trogna, snälla och gulliga och ni gör min vardag till glädje ❣
Här på bloggen är det inte lika lätt att visa vem jag är. På instagram kan man prata och lägga små filmer osv, jag är nog lite mer galen och tokig än vad som kanske syns här. Jag gillar skoja, är spontan,  tar livet lite som det kommer osv. Jag är ganska orädd och försöker bara leva där det känns bäst just nu.
Idag har jag varit ute och eldat och sågat ris. Imorgon ska jag nog städa stugan. Vi blev kvar här lite längre än vi tänkt från början. Jag njuter varje minut av det.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Ni är fina ❣”

 1. Tack för att vi får hänga här i din härliga blogg ❣️
  Måste bara säga att du klär så himla bra i dina glasögon 👌
  Ha en fortsatt fin vecka 🤗

 2. Skriver ibland när jag har tid, dock försöker Jag alltid bara skriva när Jag mår bra, Vi har ju våra dager,-ALLA ! Och Jag är en av de som ej har Instagram, men läser Din Vackra Blogg dagligen, IDAG svarad jag på en grej som poppad upp över Din sida! Mina Döttrar visar dock Igram till mej ibland, men Jag är 62 År och orkar ej med mer uppgifter vad gäller att lära sej, inget mot Dej och din underbara Familj, som Jag följt Läääänge, så Tack för idag och Var rädda om Varandra och Era Nära och Kära!

 3. Din blogg er min absolutte favoritt♥️ Elsker å lese om din stuge ved sjøen! Hva slags type hund er det? – han er så vakker og virker være så rolig og kjærlig, akkurat slik man ønsker seg av sin hund♥️

 4. Rubriken var verkligen passande. Ni är verkligen fina, du och Pettson 😊🐶 Av de bästa fotona jag sett av er. Och en underbart vacker tröja.

 5. Så fina bilder på er och så fint du matchar tröjan i dina färger. Jag har inte heller haft så många nättroll, men några har jag haft och man blir ledsen av dem.

  LÄnkade till dig på min blogg idag

 6. Lotta! Idag äter vi frukost tillsammans du och jag. Ibland är du den sista jag umgås med på dagen och ibland är du den första. Vi har träffats många gånger på bloggen du och jag i många år. Jag har fått följa ditt liv i dur och moll som en saga nästan. Jag vilar i dina vackra bilder och jag njuter när du lever min dröm, en stuga vid vatten. Livet just nu är så smärtsamt svårt och i min vardag är du en trofast och pålitlig vän. Tack Lotta! Jag har bara kommenterat en promille av alla gånger jag läst om dig. Tack för vackra bilder, skratt och gråt. Du får en varm kram från Småland ❤️🤗

 7. Hej!
  Jag är både på bloggen och på instagram, jag kommenterar inte så ofta men mina tankar är sååå positiva om dig och din familj. Det gör mig gott att få inspireras av dig och din familj. Ni och jag är likasinnade i vårt sätt att leva och njuta och det är sådana man vill ha i sin närhet! Kram!

 8. så fina bilder på dej och Pettson. Perfekt färgkoordinerade. Snygg tröja också. Härligt att ha såna vänner.Det har jag också. guld värt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *