Julkrans med pynt

Annonslänk Lindex
 
Jag skulle visa kransarna här på bloggen också. Jag tog lite av det jag hade hemma och köpte på mig ganska mycket pynt innan jag åkte till stugan. Jag älskar ju gå i blomsteraffärer och där brukar de ofta ha små pynt till kransar och sånt och så tog jag vallmokapslar som jag köpt i höstas. 
 
Det blev lite amerikansk toutch som jag gillar. Jag är väldigt förtjust i lexingtonstilen och vill gärna ha den i stugan med lite lantligt. Jag gör små buketter som jag lägger på kransen och virar tråd runt sedan sätter jag i det sista pyntet med nålar. 
 
 

Imorgon ska jag skjutsa Kalle till sjukhuset och så köpa julgran till stugan och hem. Funderar just på om jag får in två granar i bilen eller om jag får ta i två omgångar. Ska både köra in och hämta honom i Motala så då passar det ju bra att stanna vid affären och få hem en gran också. På onsdag kväll ska vi ha mys med alla barnen här hemma.

 
Kram Lotta 
 
 
Stickad tröja med fransar här 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Julkrans med pynt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *