Julfint på landet

Jag har haft en sådan mysig dag när kom till stugan, ja så mysig att jag glömt att blogga och det blev ett väldigt sent inlägg idag igen. Först innan vi packat och kommit iväg är det jobbigt. Då vill jag vara bara framme och bo här och slippa tänka på allt man ska ha med sig osv men sedan när vi är framme då börjar myset.
Min fina tröja som min vän stickat
Vi startade med kaffe och lunch när vi kom fram. Vi hade hela bilen full med saker och jag hade köpt med julgran.
Nu ikväll har jag klätt granen och så har vi tittat på så mycket bättre.
Kalle åt julskinksmörgås, Pettson vill smaka 🙂

Nu är granen klädd och jag glömde finkameran så det fick bli lite bilder från mobilen.

Hoppas ni haft en toppenfin dag. Imorgon ska jag ha en promenad med Pettson och sedan kommer svärmor och svärfar hit med lite lunch på altanen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Julfint på landet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *