Jag vill göra det av lust

Annonslänkar Granit, Cervera , Åhlens
 
Nu när jag mår bättre igen så kommer skaparlusten fram. Jag har inga krav men jag gör det av lust. Jag vill ägna mer åt sånt, saker som jag gör bara för det är roligt. Ju mer jag skulle öka min omsättning förra året för att kunna köpa det här huset ju mer lust försvann. 
 
Vi måste få vara fria själar när vi skapar och ha tid. När vi får mycket ramar och krav är det lätt att det blir tråkigt och istället leder till stress. Så lust att göra sånt som jag bara vill göra för det är kul, det letar jag efter. 
 
 
Jag har även plockat fram min kamera igen. Ett tag så använde jag bara mobilen. Jag var tvungen bara komma ifrån allt en stund för det fanns ingen glädje i det. Mitt fokus var bara inriktat på att bli bra. Det var då var då jag kände att jag behöver mer tid igen. Tid att bara få vara för då blir jag kreativ och hel. 
 
 
Torkade apelsiner kan man göra själv eller köpa på påse i blomsterbutiker
 
 
Här i stugan blir jag kreativ. Jag känner mig avslappnad och pirrig och det är roligt att pyssla. Det känns som jag är 10 år tillbaka igen när allt började. Nyfikenheten, glädjen över mitt yrke osv. Allt är så litet och gulligt här och vad man än sätter fram så blir det mysigt och fint. 
 
******
 
Krukor här och här 
 
 
 
Att följa någon som ni följer mig är som att följa någons livsresa. Den kan sticka åt alla håll. Jag kanske kan uppfattas som lite rörig, som att ni inte kan sätta mig i fack, att jag ändrar mig eller säger en sak och gör en annan osv. Det är bara för att jag följer känslan. Jag går på det som känns bäst just nu. Jag går inte i gamla fotspår. Jag försöker leva nu och ha det bra nu och då måste livet få ändra sig hela tiden, varje dag… jag tror på att livet är ständigt i förändring.
 
Kram Lotta 
 
 
Julpyssel hos Granit HÄR, massa fint
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag vill göra det av lust”

  1. Skönt att du mår bättre och att kreativiteten är tillbaka.
    Måste nog säga att bilderna du tar med kameran blir bättre än de med mobilen.
    Du får fram en mycket bättre känsla.
    Ha det gott.

  2. Första gången jag jag besöker din blogg, fannd en via blogg.se’s taggar. Hur som helst klickade på inlägget för igenkännings faktorn. Det där med Lust. Jag har ett behöv att alltid utrycka mig kreativt, annars går jag under. I unga ålder var det måleri, nu foto och alt film. För ca ett år sedan tog jag upp ett projekt som jag påbörjade 2012 och i år är jag klar med en fotobok. Satte inga krav, skaparlusten vaknade till liv. Sen var bollen i rullning och den känslan jag hade inom mig 2012 välkomnade mig som en gammal god vän hade väntat på en annan.

    Lycka till med dina projekt och en god jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *