Akuten 3 gånger

Nu har jag besökt akuten 3 gånger för mitt kattbett men det känns som det är på väg åt rätt håll. Jag vill inte visa bild på handen men den blev väldigt illa ovh väldigt svullen. Man är ju rädd för blodförgitftning och är det något jag lärt mig efter min dotters cancer så är det att inte vänta för länge. Jag har fått jättefin hjälp och jag hoppas och tror att det vänder annars måste jag bli inlagd.
Ikväll är alla barnen här igen och vi har ätit sushi och tittat på catwalk. Jag älskar att ha dem här, de är så snälla och hjälpt mig massor.  Nu är det dags för sängen, ska plocka ordning lite bara.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Akuten 3 gånger”

  1. Otur du har med bettet men jag vet hur det kan bli. Blev biten själv för många år sedan, fick åka till vårdcentralen varje dag i en vecka och lägga om samt äta penicillin. Katter har smala tänder och mycket bakterier som gör att det blir infektion djupt ner i såret. Men det vet du ju😉. Tråkigt är det ju iaf. Krya på dig.

  2. Hoppas att det ger med sig och att det läker som det ska. Som du skrev på insta, ingen stress eller hysteri inför julen, det blir jul i alla fall. Viktigast är att få vara med sina nära o kära, och att få vara frisk förstås.
    Ha en skön 4:e advent.
    Kram ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *