Gränsö och Slottsholmen

I
Min fina man tyckte att vi skulle fira vår 25 åriga förlovningsdag. För 25 år sedan var vi på Samos och förlovade oss, åkte ut med en båt på dagstur och åt Hummer på en liten restaurang. Vi hade sparat och jobbat länge för att kunna åka på den resan, för att kunna köpa ringarna och kunna få äta en sådan där speciell middag.
Vi är ju gifta också och jag tänker mest på den som årsdagar, men vi har inte gjort så mycket sista tiden pga av min hjärntrötthet så nu var det dags för en egen liten tur. Ja det var inte så märkvärdigt men känslan var härlig.
Vi tog lilla sportbilen nercabbat till Västervik som vi tycker så mycket om. Pettson sitter fastspänd i knät ( enligt jordbruksverkets regler som vi har haft kontakt med ) och somnar nästan direkt. Han har lärt sig det där nu. Han har en kudde och handduk som vi sveper in honom i och han somnar som ett litet barn.
I Slottholmen har de byggt mer hotellrum som vi blev sugna att bo i framöver. Vi har ju bott i en av sviterna på nyår för några år sedan och det var en fin upplevelse.
Härligt att kunna ha med hunden under lunchen. Vi satt ute på terassen och Pettson låg under bordet och så duktig. Inget skäll eller nåt sånt. Bara lägger sig och äter på sitt ben. Maten är så god där. 110 kr för en superfin lunch och så utsikten. Fast med honom spelar inte så stor roll. Jag kan sitta skitig i skogen och äta en korv också.
Sedan åkte vi ut till Gransö och gick lite på Gränsöleden. Vi hade inga vandringskläder på oss denna gång så det blev inte så långt, men det är så fint där så vi planerar snart att komma tillbaka. Vi avslutade vi med en tur till inredningsbutiken Magnus och Eva och fina hundbutiken Jami hundsport. När vi kom hem hade en mus flyttat in över kylskåpet så det blev ingen lugn kväll direkt 🙂
Nu väntar några lugnare dagar igen, så jag får ladda. Jag har en del jobb som ska göras, det ska städas i stugan osv
Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Gränsö och Slottsholmen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *