6 månader idag

 
Pettson min lilla kille 6 månader idag. Det går så fort och han är så härlig. Han är allt som en valp ska vara och så en toppenfin vän. Idag ska han åka till Elin för jag ska ha tjejmiddag imorgon och de ska sova över så då blir det skönt att han är hos Elin. 
 
 
Nu ska vi sätta lite fart här. Findus får också vara hemma hos Kalle så jag får lite gjort här. Mat ska inhandlas och det ska fixas efterrätt osv. Imorgon ska det bli 27 grader , så härligt.
 
 
 
Jag skulle behöva ta en tur till Åhlens också, köpa några mer lampfötter HÄR . Dessa har jag redan några av och de är toppen och skärmar de HÄR gröna tycker jag är fina men jag har ju mest blått här. Får fundera på det. Kul med färg och inte bara vita. Min belysning kommer också imorgon som jag ska hänga i äppleträdet här ute. Det blir mysigt. Vår andra utebelysning tog åskan så den är trasig 😞
 
Ha en fin dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”6 månader idag”

  1. Vad fin han är lilla pettson!
    Visst blir det skönt för honom att vara hos Elin när ni har tjejfest, Asta var hemma i lördags när vi hade tjejfest, hon gick upp och la sig, tyckte nog vi pratade och skrattade för mycket.
    Hon gillar inte heller champangekorkar..

  2. Hej, jag vill ge dig tipset att gå till en homeopat eller näringsterapeut eller liknande. Jag har själv varit utmattad och har känningar ibland men fick hjälp då binjurarna var helt slutkörda. Kan behövas att du får äta nån medicin/kosttillskott så du får må bättre<3 hjärnan har ju blivit sliten, och en del får man nog tyvärr ha kvar men om det går att få förbättring så är det värt allt<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *