Träningen, går den åt skogen?

Hur går det med träningen, går det åt skogen? Ja kör inte x-fit längre, ett beslut som känns bra då jag inte vill passa tider och kunna åka mellan mina hus som jag vill. Jag har heller inte sprungit på länge, det känns som jag kan ta upp det när jag vill men inte riktigt haft behov av det.
Jag rör mig väldigt mycket i min trädgård som är stor hemma och är jag i stugan har jag jobbat med tomten och kört så många kärrar av makadam, jord osv Men sedan har jag haft mycket trötthet i hjärnan, inte i kroppen för jag är har en pigg kropp men en trött hjärna efter min posttraumatiska stress så jag har valt att inte köra för hårt och så har jag varit lite lat eller bekväm eller vad man ska kalla det. Jag får ändå ca 10 tusen steg då jag är hemma, fast lite mindre nu när jag har hundvalp.
Så jag har valt sista tiden att bara ut och gå med mina vänner och jobba i min trädgård. Jag håller vikten och jag rör mig hela tiden och det får vara bra så just nu och jag äter en del kolhydrater då min son eller man lagar all mat här i huset och jag äter det som bjuds. Så ingen strikt Lchf just nu och ingen hård träning.

Ikväll blir det promenad med min bästa vän Maria, vi brukar gå ca 7 km i veckan, förra veckan blev det nästan en mil och snart blir det långa promenader med min hund när han han blivit lite större.

Nu får ni ha en bra dag
Kram, Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Träningen, går den åt skogen?”

  1. Det där är ens eget val och gör det du mår bra av. Vi körde också lchf ett tag, men jag mår inte bra av det trots att man går nern i vikt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *