Trädgårdspyssel

 
 
Godmorgon fina bloggläsare, vi är kvar här i stugan idag för Kalle är ju hemma med mig på måndagar. Vi ska ut och jobba lite här och vi får se vad som blir gjort. Här kommer lite bilder från mobilen. 
 
 
 
När vi kom ut igår var Pettson trött igen men han fick sova i sin väska. Vi tycker om att vara ute mycket och Pettson har lärt sig att är han trött sover han i väskan. 
 
 
Findus kollar till honom och Elin var med också.
 
 
Det är så fint ute nu med alla vitsippor , vi har hela backen utanför huset som blommar. 
 
 
Svanparet som bodde i sjön förra året har flyttat tillbaka. 
 
 
Igår var en sådan dag då vi pysslade med lite allt möjligt bara för kul skull. Vi startade en brasa och eldade sly. Vi har tagit ner ganska mycket sly och köpte en röjsåg för ett tag sedan. 
 
 
Pettson fick åka båt med Kalle och Elin för första gången. De rodde bara så det inte skulle vara så otäckt. 
 
 

Både Pettson och jag fick duscha på kvällen. Han röjer runt i jorden och skitar ner sig och är en liten skitgris precis som sin matte. 

 
Nu blir det frukost här innan vi sätter igång och grejar
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Trädgårdspyssel”

  1. Vilken underbart vacker bild, på dig och lille Pettsson. Fångat ögonblick av lycka. Härligt att få ta del av. Viktigt att omge oss av lite lycka och glädje i dessa tider, och djur och natur är fantastiskt.
    Kram

  2. Oj vad fint du har. Du ger mig sån energi och påminner om hur tacksamma vi ska vara. Har du planterat ut luktärterna el är det för tidigt. Bor i Örebro och skulle gärna vilja flytta ut dom till odlingslådorna. ♥️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *