Pergola och pooldäck

Jag har så mycket bilder på mina hårddiskar, bilder som jag har visat för länge sedan men också massa bilder jag aldrig visat. Jag kommer gå tillbaka och lyfta lite av det jag fotat genom åren igen, som här vid poolen. Jag är så glad att vi satte upp en pergola.
Vid poolen köpte vi lite enkla fina solstolar. Jag kände när vi köpte stugan att det behövde inte kostas på för mycket för man vill att pengarna ska räcka till mycket. Silverpäronen i altangolven med lyse har varit toppen. De kommer blomma snart.

Jag är väldigt nöjd med planket som vi gjorde själva året efter vi byggt golvet. Kalle och jag har lagt mycket tid på att fixa här hemma senaste åren , men det har bara varit roligt. Nu fixar vi mest vid stugan och kommer bara underhålla här hemma.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *