Min nya kärlek och jag

Herregud vad han är underbar min lilla cavapookille. Han förgyller mina dagar så mycket och jag hinner bara hälften men han berikar vår familj så mycket. Han är så härlig och busig! Pettson och jag har städdag här och varit på återvinningen när alla barnen är på utflykt.

Nu tar vi fram vårkläderna igen och solen värmer idag med, det blir roligt att få fira Elin. Bäst att sätta fart med städningen och tårtan på Elins födelsedag.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Min nya kärlek och jag”

  1. Å vad han är söt🥰
    Känner igen det där jag hinner knappt hälften av det jag tänkt🙈 men vilken glädje dom ger vår familj! Dom är med oss överallt! Och jag som aldrig skulle ha hundarna i sängen, vilka tror du tar upp mest plats i vår dubbelsäng? 2 små chihuahuor som är mindre än grannens katt🙈😂 husse å matte ligger på varsin kant! Men gosigt är det!

  2. Vet hur det är, villkorslös kärlek med hund i familjen. Vår Welsh springer spaniel Aladdin blev tolv år , bästa tiden i mitt liv, förutom barnen och barnbarn ( ytterligare en liten tjej på väg i Juli <3 Men får ju inte träffa dem just nu . Håll er friska och njut av nya familjemedlemmen . ,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *