Hundvalp cavoodle

Godmorgon kära ni. Den här lilla pälsbarnet har sovit hela natten hos mig på en madrass i hallen. Han var ute och kissade kl 4.30 och sedan blev det frukost vid 6.30 och nu har han somnat hos Elin.
Findus närmar sig honom sakta. Han tittar på honom, har koll på honom men inte varit arg eller fräst, men det kommer nog. Vi låter dem ta det i sin takt.

Nu ska jag ta mig lite frukost här och städa undan lite men vi är många här hemma som vill mysa och ta hand om honom. Philip och Julia har ju skola hemma och påsklov snart så han kommer bli så ompysslad av många. Ni ska få se lite annat än hundbilder framöver också, men ni får ha lite överseende med mig nu när jag har en hundvalp hemma.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

27 reaktioner på ”Hundvalp cavoodle”

 1. Ååå det har vi…;) billjud se valpbilder typ hela tiden ❤️

  Han är magiskt söt och jag förstår att ni är i en riktig bejbybubbla nu😍😍
  Man kan aldrig se sig mätt på dem❤️❤️😘

  Njut av dagen
  Stor kram😘

 2. Så underbart söt! Även om jag inte är särskilt hundälskare ¨så är det så roligt att se alla valpbilder hos House of Adela och nu hos dig 🙂 KRAM

 3. Undrade så när jag vaknade om Pettson sovit / har självt haft en goldenbebis en gång så man återupplever det genom dig! Underbar tid och lite jobbig precis som bebisar ska vara! Kram och Lycka till 🐕🐶

 4. Såklart vi vill se många valpbilder, han är ju bedårande 😍 Vi har 2 hundar och 2 katter här hemma. Det blir lite tjuvnyp men går för det mesta jättebra❣️

 5. Åh så fina bilder. Det var den sötaste lilla hundvalp du har skaffat dig. Förstår att du myser med den och hinner inte med något annat. Njut…. tiden går så fort.

 6. Hej!
  Vilken guldklimp! Ett tips inför natten är att låta honom sova i sin väska bredvid din säng. Så har vi alltid gjort med våra valpar och det fungerar utmärkt! I väskan är det ombonat och tryggt och han kommer pipa när han är nödig och sedan lätt somna om i den efter att ni varit ute. Kvällen och natten kommer alltid, förr eller senare, när valpen inte kan eller vill sova (precis som med övertrötta eller uppvarvade barn) och då hjälper väskan! Begränsat utrymme och vanan att koppla av i den gör att de gör det även om de kan ha svårt att komma till ro först och kan låta väldigt förtvivlade eller förnärmade en kort stund. Man slipper valpar som oroligt eller busigt vandrar omkring, hittar på hyss och gör ifrån sig utan istället kopplar av i sitt eget lilla bo. Och jag läste att du köpt väska för andra ändamål och sover han i den på natten lär han koppla av i den hos frissan, i bilen etc. också.

  1. Hej
   Ja han kommer sova brevid mig i sin egen väska eller bädd. Det är ett bra tips, men inatt blev det inte så, han sov i sin bädd och hos mig i hallen, men ikväll får han sov i sina väska. Han har sovit hela natten utan problem, jag trodde jag skulle få vara uppe osv men det behövde jag inte. Så skönt.Kram Lotta

 7. Men så underbart gosigt söt, som en teddyboll. Han verkar ju redan vara så trygg och Findus verkar ju ta det riktigt bra,,,,,så fin där han står och studerar bakom planket. Sån lycka med husdjur och speciellt då ni bor på landet, villkorslös kärlek.
  Kram!!

 8. Han är ljuvlig! Ser gärna mycket valpbilder framöver.
  Vad gäller hur han sover på natten, frågan är om du kommer kunna motstå att inte ta upp honom i sängen 🙂 Det är ju så mysigt att ha dem nära.

  Kram!

 9. Minns så väll när jag var liten och mamma kom hem med vår hundvalp. Och första året är ju så mysigt med allt nytt för både valp och ägare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *