Allt har sin tid

 
 
 
 
Jag tänker ofta att allt har sin tid, man vet aldrig vart man hamnar men äldre vet man säkert att man blir. Livet förändras med åldern och nu hinner jag tex. piffa med trädgård på ett helt annat sätt än förr. När barnen var små hade jag ingen köksträdgård, inga stora rabatter osv  Man kan inte hinna allt så jämför dig inte med mig om du är 30 år och har småbarn. Då fanns varken tiden eller pengarna att göra allt som jag gör nu. Då ville vi resa också, det var viktigt för oss och jag studerade i flera år som vuxen och fick jobba på helgerna. Det var före bloggen fanns. 
 
Allt har sin tid och nu finns både mer tid och mer pengar att pynta och fixa och så har jag förmånen att få ha er och visa allt jag gör som mitt jobb. Jag vill gärna inspirera , men tänk bara på att du kanske inte alls har samma tid som mig, samma liv och är där jag är nu. Jag jämför mig väldigt sällan. Jag har för mycket att tänka på så jag tänker inte så mycket på vad andra gör. Jag inspireras mycket och sedan kör jag liksom på. Ni är många unga människor som läser min blogg och jag vill att ni ska tänka att allt har sin tid. Lika så ni som blivit pensionärer, ni har kanske inte samma driv och ork som jag.
 
 
 
 
Att vara 30 år med småbarn i livet och vara 46 med stora ungar som har körkort och snart flyttar hemifrån är stor skillnad. 
 
I stugan igår planterade jag ett körsbärsträd, sötkörsbär. Min bonuspappa hjälpte mig att ta ner ett gammalt stort körsbärsträd och nu sätter jag ett nytt. Vi får hoppas det tar sig. 
 
Ha en fin, fin dag!
 
 
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Allt har sin tid”

 1. Så sant, så. Allt har sin tid, och det är det som är tjusningen med livet. Det går upp och ner i olika perioder, sen gör man det bästa av det. Ju äldre man blir och småbarnstiden är förbi, får man mer tid för fritidsintressen, vilket kan variera från person till person.
  Ser så framemot erat nya liv med Pettson, ska bli så kul.
  Ha en fortsatt bra vecka ❤

 2. Bra skrivit Lotta!
  Jag är nog en av dem som måste ta detta till sig. Jag vill så mycket men jag har ett heltidsjobb, två barn som har olika aktiviteter och engagemang i föreningslivet. Jag tror alltid att jag ska kunna hinna/orka lika mycket som andra gör, andra som tex dig och andra bloggare. Det är egentligen inte så mycket att jag jämför mig som det är att jag inte förstår att jag bara har 24 timmar på ett dygn.
  Kram

 3. Bra skrivet. Man vill mer än man kanske hinner eller har råd med. Har tre barn under sju år. Båda jobbar heltid. Tiden räcker helt enkelt inte till. Dock har vi något nytt trädgårds projekt varje år. Behöver inye vara någonting avancerat.
  Bra jobbar i trädgården man får inspiration. Men allt har sin tid.

  Lycka till med pettsson när han snart får flytta hem till er. Kram

 4. Tycker det är så kul för jag är 30år med två småbarn och ändå är detta den bloggen jag följer mest. Här finner jag inspiration och jag har börjat bygga på mina framtidsdrömmmar när barnen blir större, men fram tills dess får jag glädje av att hänga på din resa ist och njuta av min småbarnstid. ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *