Vinterpris

ANNONS BIXIA
Vad mörkt det blev i stugan nu när vi satte om klockan. Vi har försökt få mer lyse där, man funderar ju också en del på elen nu när man har två hus. Det är ju vår första vinter i stugan och med två hus så jag funderar på att binda vinterpris.  Har du hört talas om vinterpris?
Vinterpris hos Bixia funkar som så att om man har ett rörligt pris så kan man välja att binda det till ett fast pris i antingen 4 eller 6 månader över vintern. Detta för att ha en trygghet i att veta vad sitt elpris kommer att vara under period där priset kan variera en hel del. Om det tex blir en väldigt kall vinter med lite nederbörd och lite blåst (vindkraft) så kan priset gå upp en hel del. Speciellt om det tillkommer andra faktorer som att bränslepriser skjuter i höjden, tillfälliga stopp i kärnkraften mm. Då är det skönt att ha vinterpris.
Vinterpris hos Bixia ger dig full kontroll på dina elkostnader under vinterns kallaste period. När våren återigen står för dörren kan du enkelt välja en ny avtalsform. Oavsett vad du väljer får du alltid 100 % förnybar el.
Läs mer om vinterpris HÄR eller kontakta kundtjänst. Vill du byta elbolag och som jag ha förnybar el eller skaffa vinterpris och har frågor på det så har Bixia sin kuntjänst öppet på dagtid både på chatt och tele.
Ha en fin dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *