Spabad i regnet

Tack alla för ni hejar på och är med mig. Det gör att jag får fundera mycket mer över mitt liv när jag har er, jag får ta konsekvenser att det jag gör men jag kan ta upp det med er och lär mig att tänka på andra sätt. Nu taggar jag ner lite när det gäller det sociala, på mitt sätt. Bloggen älskar jag så den fortsätter jag med när jag vill, här blir jag inte trött av det sociala för ni pratar inte hi,hi. men mina uppdrag får jag fundera över och välja med omsorg 🙂
Det är svårt ibland med att veta vad man behöver mer av och mindre av, men det känns i magen när man gör rätt. Jag blir stressad när jag ser att almanackan är fylld med bokade saker, ja inte hela tiden men ibland klarar jag inte av det. Jag vill bara vara hemma i mina hus, sedan får vi se vad de säger om knölen.
Jag önskar inte att jag var gamla Lotta som for omkring över hela Sverige och gjorde reportage. Jag är väldigt glad och nöjd över det liv jag har nu.
När jag är vid sjön i stugan mår jag nog som bäst. Jag älskar vara vid vattnet, det ger så otroligt mycket harmoni och glädje. Jag älskar mitt hus här hemma också, min trädgård och allt vi skapat. Jag njuter så mycket av det bara jag slipper att fara runt och vara trevlig och prata med folk. Jag är väldigt tacksam att jag kunde åka till Barcelona med tjejerna utan att bli sjuk, jag fick äta mina migräntabletter och kunde inte dricka alkohol, men det gick ju i alla fall men nu är det som det är och jag får ta reda på varför.
Ha en fortsatt skön kväll, Kalle tycker vi ska hoppa i spabadet i regnet och så ska jag prata lite med Elin som varit i Stockholm med Jakob
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Spabad i regnet”

  1. Sänder dig positiv energi! Du resonerar väldigt klokt med allt. Förstår att du är orolig ang. knölen. Som tröst i väntan på klarare besked, kan jag ge dig mina två erfarenheter av knölar i nacken: Den ena personen som upptäckte knöl i sin nacke, fick operera bort den, men den visade sig vara helt ofarlig. Den andra som upptäckte en knöl i nacken, visade sig vara någon kraftigt förstorad körtel, men som heller inte var något farligt. Den minskade ner och försvann gav inga men. Det var åratal sen nu och båda mår bra. Självklart vet jag inte vad din knöl beror på, men jag tänker att några andra erfarenheter kan vara skönt att höra, när man sitter och är orolig och undrar gällande sig själv.
    Kramar till dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *