En bra morgon och äcklig eftermiddag

Min bror har åkt hem med sin lilla dotter, så mysigt att ha den där lilla flickan i huset. Vi lät pappa sova på morgonen och så gick vi ner och gjorde frukost. Igår blev jag sådär supertrött på kvällen, orkar inte som vanligt, men jag gick och la mig så satt killarna uppe med en öl framför brasan. Det funkade, när jag fått sova går det en stund innan tröttheten kommer. Mina dagar fungerar bra, jag gör lite mindre bara.
Kalle ligger på soffan och sover, vi har varit ute och gått och så hittat en död mus i köksfläkten 😝 och hundratals likmaskar…..så ÄCKLIGT!!! men nu är de borta och vi har sanerat.
Så fint på sjön varje morgon , ett svanpar gled ute på sjön imorse
Vi ska försöka vara ute 🍁 mycket mer tillsammans, Kalle behöver vara ute i naturen mer och röra på sig för att må bra. Han behöver inte tappa ett gram på kroppen för smal har alltid varit men han behöver frisk luft.
Nu ska jag sitta här vid datorn lite och pyssla
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”En bra morgon och äcklig eftermiddag”

  1. Usch vad äckligt! Framförallt med maskarna!!
    Vi har också sommarstuga o just nu är maken där med yngsta dottern.
    8 möss har fångats i musfällor de senaste dagarna. Urk!!

  2. Fy vad äckligt med odjur i fläkten!

    Jag är också ute så mycket jag kan, det mår jag bäst av, och jag går i underställ inne mellan promenaderna, inte så snyggt kanske, men skönt .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *