Vi fortsätter här att ta det lungt

Vi fortsätter här att ta det lungt. Seg, segare, segast eller vad man nu ska kalla det. Inte så mycket energi men vi har det bra. Ingen stress med någonting. Kalle hostar så mycket det har inte jag fått än.  Jag har fortfarande kvar min isande , brännande känsla i halsen och öron. Doktorn ringer i veckan så får se. Nog om sjukdomar.
Jag började köpa lite julklappar igår och även några fina saker till stugan och hem. Får tipsa om senare.  Här kommer lite tips till er från Newport på fina julklappar och några bilder jag fotat till dem. Älskar Newport och handlar mycket där och är så glad att de har butik i Linköping också. Mina mysiga filtar som vi har stugan kommer där ifrån tex.
Nu ska jag dyka in i tvättstugan igen och titta till mina hönor och fundera på vad vi ska hitta på för lunch idag.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vi fortsätter här att ta det lungt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *