Stark kropp men trött hjärna

Nu är det dags att ladda för mig igen för i helgen ska vi fira min mamma och min syster som fyller jämna år på samma dag. Det är besvärligt med intryck i stan, sitta vid mobilen och datorn så jag kan tyvärr inte jobba i den utsträckning jag skulle vilja. Jag har en stark kropp fysiskt men det är intrycken som gör mig trött, det svider i ögon och i huvudet. Scrolla på mobilen osv går helt bort just nu.
Idag jobbar jag i stugan, Elin blev lite sjuk inatt så hon är ledig några dagar. Jag ska gå ut en stund nu och så fota lite uppdrag som ska göras här.
Idag visar jag lite fönster hemma i huset, där fick det bli vitt och grönt. Älskar pysslandet med blommor.
Ha en toppenfin dag!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Stark kropp men trött hjärna”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *