Saffransbullar och ut och gå

Kalle fick jobba idag men han kom hem tidigt, jag skojade på instagram att han ville träffas på café idag för att äta lunch men han fick komma hem, jag hade satt igång och bakat och något café hade jag inte tid med.
Det blev en krans och bullar och jag älskar kunna titta ut på sjön i köksfönstret.
Kalle har ju känt länge att han behöver komma ut lite oftare och vill också motionera mer å det är därför vi har börjat gå lite mer i skogen. När han kom hem tog vi enkel lunch och packade med två bullar och lite glögg och gick och titta lite i omgivningarna. En ny sjö idag igen. Finns många sjöar här i Kinda, lånade en fin brygga att sitta på. Kallt . disigt och underbart. Älskar vara ute.
När han kom hem var det lagom att klappa katten, dricka några öl, titta på hockey och sova på soffan när jag gjorde lakritsfudge. Just nu är vi väldigt nöjda med att få ha det så här. Vi har ingen längtan att resa en massa eller så men den längtan kommer säkert tillbaka. Att vara i våra hus är återhämtning och glädje för oss.

Nu lagar han Lchf pizza och jag skriver till er och jag ska gå ner och göra honom sällskap. Kalle börjar troligtvis bli sjuk så vi får se hur det går med det.

Ta hand om er alla fina läsare
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Saffransbullar och ut och gå”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *