Regn och rusk och sätta upp fågelhus

Godmorgon fina ni, här springer Findus omkring som en tok och tagit in en mus i huset igen. Här verkar det finnas gott om möss och bra då att katten är här.
Idag har vi planer på att få upp mitt fågelhus och mina holkar som jag målat. Jag har planerat för adventsgran här men ska vänta med den, ja allt jul får man inte ta ut i förskott 🙂 Har även satt upp en slinga i äppleträdet där vid huset som blev så fint.
Jag har fått många komplimanger om min tröja
Ha en toppenfin dag. Det regnar här idag men det är mysigt det med.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Regn och rusk och sätta upp fågelhus”

  1. Hihi! Då är ni älskade när kisse tar hem sitt jaktbyte. Kanske han känner på sig att vara lite extra omtänksam när matte har det kämpigt💕 Tack för att vi får fortsätta följa och inspirerad av ditt liv. Vilket paradis! Ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *