Önskar er en fin fredag med massa mys

Godmorgon vänner, har ni det bra? Jag klarade av några timmar hos grannen igår på fika med vänner. Kändes bra och sedan en promenad med Maria. Idag ska vi göra lite annat pyssel, jag har ju sagt att jag inte ska berätta allt för er. Jag tränar på att vara lite mer anonym för jag har märkt att jag behöver det  😄 I helgen ska Kalle och jag umgås med Elin , det ska bli mysigt. Hon har ju tid med gamlingarna så mycket nu…hi,hi…
Tack för ni skriver och läser, skickar mail och är delaktiga och fina medmänniskor i vårt liv ❣️. Ibland behöver orden komma ut. Jag tänker ofta att jag vill skriva mer men Elin är redan så långt fram och jag tror hon ibland kan uppleva lite det lite jobbigt att jag är kvar här och ältar och att jag fortfarande behöver skriva om det här och har det svårt nu. Hon har ju haft sitt svåra och vårt kom efteråt.
Å andra sidan är jag lycklig att hon mår så bra vilket var målet med allt och å andra sidan måste jag få fortsätta känna och få vara jag. Livet är komplicerat och underbart på samma gång och har vi släppt in er på resan så vill jag fortsätta dela. Dela mina tankar av allt som händer och av det jag känner att jag behöver dela.
***** Fick troligtvis rosacea efter en influensa förra året, är rödflammig runt näsan. Bryter ofta ut efter en tuff period. Har inte sökt för det. Under min hjärntrötthet har även näsan isat och blivit kall. Doktorn sa att kroppen kan prioritera bort delar av kroppen under stress som tex näsan. Så blev det tydligen för mig, men är bättre nu. Bara huvudet som isar och jag blir trött och inte orkar. Jobbar på det *****
Ibland vill inte orden komma ut och ibland går tangenterna och tankarna av sig själv. Igår när jag var på tjejfika fick jag höra att jag såg pigg ut i alla fall och jag tänkte även ge er lite tips. Ni är många som läser här, igår var ni ca 4500 stycken olika människor. Många av er går in och läser flera gånger om dagen. Ni bor över hela landet, några av er bor utomlands. Ni är i olika åldrar, mest kvinnor men också en hel del män som tex min mans manliga arbetskamrater. Säger extra hej till dem idag 👐🏻 Att läsa av statistik kan vara ganska roligt faktiskt, men jag gör inte det så ofta.
Ni är intresserade av olika saker och därför är mitt mål att bjuda på variation av mitt liv. Livet har ju så många delar. Att man är hjärntrött tex är inget som kanske syns utåt när man möter en sminkad Lotta.
***** Uppdateringen i telefon gör en snyggare än vad man är..hi. hi. Slät som en barnrumpa , kommer alltid vilja fota mig med mobilen nu  🥰 *****
Jag har lagt några tips här idag på produkter jag tycker om, provar nya hårprodukter nu också som har gjort mitt hår lent och fint. Har haft problem med risigt hår och fett i hårbotten som blivit mycket bättre nu. Visar mer en annan dag och delar också en rabattkod här ovan om någon är intresserad. Mitt hår är ganska slitet nu men nästa vecka ska jag på en renovering till frisören.
Nu önskar jag dig en fin fredag med massa mys
Kram Lotta
💗
A

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Önskar er en fin fredag med massa mys”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *