Matbord

 
Annons Nordiskarum.se
 
Jag brukar få många fina ord helst på instagram att ni tycker jag inreder fint. Jag vet att ni är många som läser här, men det lättare att kommentera på instagram än på bloggen. Det finns så många som kan det där med inredning bättre än jag som är duktiga på att plocka ihop saker från loppis till nya saker och få till sitt hem men jag gör det på mitt sätt och med många olika stilar både inne och ute, i stugan eller hemma.
 
Jag inspireras av många andra och har alltid önskat många olika sorters hem för att kunna ha många olika stilar. Nu följer jag inte en röd tråd utan har lite olika stil på olika ställen. Det där med att inreda har funnits med sedan jag var liten och pysslandet är det roligaste intresse jag har.
 
 
***** De här grå stolarna skulle jag gärna kunna tänka mig hemma *****
 
 
I stugan och hemma har jag ju valt olika stilar, skulle jag få en våning i stan eller ett hus i fjällen skulle jag ytterligare vilja skapa två till stilar. Nu har jag inte möjlighet till det men drömma går ju 🙂
 
 
 
När jag tittar in i en butik som Nordiskarum.se så funderar jag ju först vilken stil ska jag ha, vad kan passa in i det rummet som jag vill skapa? Vad kan jag köpa på loppis , ärva osv som jag kan ha till den stilen och vad ska jag köpa nytt. Det handlar ju också ofta om vad räckerna pengarna till? Jag kan ju heller inte bara köpa allt jag vill ha utan måste kompromissa och även tänka miljösmart. Dessa två stolar från Nordiskarum.se tycker jag är superfina på olika sätt. 
 
 
 
I stugan vill jag ha mer trä, mer värme. Där är drömmen att ha en sådan där fårskinnsfotölj framför brasan. En sådan skulle jag tex. inte köpa att ha hemma men i stugan skulle det bli supermysigt. 
 
 
Jag tycker det är fint att köpa bord och stolar för sig och blanda två olika träslag. Hemma gillar jag det ljusa, vita och i stugan tycker jag det bruna i trä gör sig bättre. På Nordiskarum.se finns många olika sorters matbord beroende på vilken stil man vill ha och hur stort man bor. Hemma i köket så är jag också på gång att göra om, men stugan har haft prioritet för vi vill komma ordning här först. Hemma har det blivit bord och stolar i samma serie men nästa gång kommer jag nog välja bord och stolar för sig. 
 
 
Skulle jag inreda ett sovrum hemma nu så skulle jag välja en blommig tapet som jag redan har och så gärna en sådan här sänggavel i den här superefina blå färgen. Tänk er denna till min Ralph lauren tapet.
 
 
En fluffig matta att sätta ner fötterna på när jag vaknar är något jag tycker väldigt mycket om. Hemma blir det lite mer silkiga grå och här i stugan lite mer åt canvas, Lexingtonstilen som jag kallar den. 
 
 

Dessa sängbord var ju också toppenfina att sätta på väggen och slippa ha på golvet när man ska städa. De här stilen förknippar jag med skärgård när jag ser. 

 
Ja det finns så mycket fint och inga rätt och fel. Mina barn säger att det är för mycket kuddar i soffan både hemma och i stugan så det ska man ha tycker jag och så en bukett blommor på bordet av något slag. Kolla in Nordiskarum.se för lite inspiration där jag har hämtat dessa bilder och deras fina sortiment.
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *