Göra lite mer av det jag älskar

 
 
Min nya doktor sa att jag ska göra lite mer av det som jag älskar. Vad är återhämtning och glädje för mig? Vara ensam och tänka, vara med människor jag tycker om, ut och gå, vara i mina hus, umgås med familjen, träna, baka, vara i min trädgård, pyssla osv. Han sa just att återhämtningen är så viktig och vad återhämtning är för dig eller mig är ju så olika. En del tycker att när jag pysslar och håller på att jag ska jag sätta mig ner och koppla av. Gå aldrig på det! Lyssna in på dig själv, inte vad andra tycker är rätt för dig. Vad mår jag bra av ? Jag mår inte bra av att sitta massa still, då mår jag dåligt. Är jag trött sätter jag mig däremot men det är en annan sak. 
 
Ni vet att jag har världens bästa jobb. Jag jobbar alla dagar om året, men ändå inte så många timmar om dagen eller så är det så att nästan allt jag gör är jobb eller så är det vardag. Ja det är svårt för allting går ihop. Men då sa han, då är det ännu viktigare med återhämtning. Så nu är jag i stugan, ska pyssla med en massa kul och bara njuta. Nu när jag mår bra psykiskt, så då är livet lätt, så lätt.
 
Ut och sätta upp adventsgran i regnet och baka saffranskaka och på med julmusiken
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Göra lite mer av det jag älskar”

  1. En klok doktor ❤️
    Jag tror också på det där, göra saker man mår bra av, omge sig med människor man får energi av. Har också många gånger fått höra att jag borde ta det lugnt och vila. Men att tex stå i köket en dag och fixa en middag är ju det mest avkopplande och roligaste jag vet.
    Fortsätt med det som ger dig lugn och energi!
    Önskar dig en fin fredag 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *