Elda vid matplatsen

Nu är det bra mysigt när man kan tända brasa vid middagen. Vi har satt in luftvärmepumpar på både under och övervåningen men om man eldar sänker man ju både kostnaden och får myset.

Jag tänkte beställa några hyacinter vaser, har tänkt länge att jag vill ha dessa.

Nu ska jag gå ner och laga mat med Kalle och sedan dyka ner i bokföringen igen. Jag har tänkt att skaffa leasingbil i företaget framöver så maila revisorn ikväll, ska åka och titta på en bil nästa vecka. Blir spännande. Någon som har leasingbil och tycker det funkar bra?
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Elda vid matplatsen”

 1. Så mysigt. Vi har äntligen renoverat skorstenen och installerat en kamin i vårat hus. SÅ mysigt och förhoppningsvis positiv riktning på värmeräkningen 👍☺️

 2. Ny bil är ju bara så härligt!
  Vi leasar en Volvo V60, det är andra Volvon vi har på leasing och det är så så bra. En vet precis vad det kostar, service och vinterdäck ingår. Bara skatten som tillkommer. Nu har vi en VW Golf på leasing också och det funkar bra det med. Ungefär samma upplägg och bara skatten som tillkommer. Tänk bara på att inte köpa för få mil, det är bättre att lägga på lite i överkant för överskjutande mil blir oerhört dyra. Sen kan en ju ofta välja hur många år en ska leasa också, två, tre eller fler år. Vi har tre år på våra men byter inte samma år, det känns superbra.
  Lycka till i biljakten!
  Kram P

 3. Det är så härligt när man kan elda inomhus. Vi har en öppen spis hemma och en kamin o en vedugn i sommarstugan :).

  Jag är inne på leasingbil nr2. Funkar superbra. Så himla smidig lösning!
  Nu har jag en VW Tiguan. Innan den hade jag en VW Golf. Såå nöjd med båda!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *