Att bli lite rastlös

Jag märker att jag börjar bli bättre för jag blir rastlös när det inte går att vara ute och pyssla lika mycket. Ja visst det finns massa att göra ändå men jag är van att lägga nästan hela dagarna på att hålla på i mina trädgårdar osv det brukar aldrig ta slut. Men nu är det mer vila och vara inne för det blir mörkt så fort och jag älskar ju vara ute och då blir jag rastlös 🙂. Jag brukar fylla tiden med andra saker och just nu ska jag inte boka upp för mycket. Svårt det där, nästa helg vill jag hitta på något en dag i alla fall.

Nu har vi alla fall fixat pool och båt klart så nu kan vintern komma och här på bloggen börjar vi med jultema på höger sida. Nu är det november, så mycket härligt framför oss.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *