Nu kan man börja plantera ut

Äntligen har det börjat bli varme ute på nätterna och jag kan börja plantera ut mina blommor som jag drivet upp i orangeriet. Jag hann börja lite innan jag åkte till Österlen men sedan vill jag ju ha lite blommor även i stugan i krukor. Det finns ingen rabatt där ännu och jag ska vänta med att sätta igång med det.
Jag ska ha dahlior i fina krukor som jag kan lägga i källaren på vintern. Det är första året jag driver upp dahlior men de har tagit sig så fint.
Ha en fin dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Nu kan man börja plantera ut”

  1. Vad underbart mysigt det ser ut med utemöblerna mot den röda husfasaden. Mitt absoluta drömhus ska vara rött med vita knutar. 🙂

  2. Hej! Grattis till stugan o ska bli spännande att följa 😊. Vet du när det blir ordning på bloggen så inlägg kommer efter varandra och det går att se fler än det senaste?

    1. Hej, tjejen som sköter min blogg har förstått att det gäller android? Men kan inte hitta något fel . Vet du om du har Google chrome eller internet Explorer. Hon försöker hitta felet. Kram Lotta

  3. Hej. Jag har åtminstone Google Chrome och har det problemet att jag ser bara ett inlägg i gången. Hoppas det löser sig. 😼

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *