Nu har jag landat i tanken

 
 
Igår var nog första dagen som jag verkligen förstod att vi köpt ett fritidshus. Tårarna rann flera gånger under tiden vi jobbade i trädgården. Det är ju inte bara det där med att vi köpt ett hus med sjötomt som varit en dröm i många år , utan också hur vi kommit hit. Den krokiga vägen för att kunna få ett sånt hus, hur vi tillsammans kämpat och längtat och pratat om att få ha ett sånt här ställe. Det här huset vi nu köpt har vi mer än vi kunde önska oss från början.
 
Vi röjde sly, vass och en massa annat hela dagen och så avsluta vi med några glas bubbel på trappen. Även om kroppen är så trött efter en mycket intensiv vecka så är hjärtat i glädje. 
 
 
På lördag är det 4 år sedan Elin fick cancer. De sista åren har den här tiden förknippats med det vi varit med om, men nu ska jag förknippa denna tid med vårt nya hus. Vi lärt oss mycket av allt som hänt sista åren, det jag främst lärt mig är att våga, att inte vara rädd för onödiga saker och tankar och att våga leva nu. Även om man är med om hemska saker så är det en erfarenhet man tar med sig.
 
 
 
Nu har jag landat i tanken att vi har dessa två fina ställen som vi ska vårda med glädje. Nu ska vi se till att få rutin på det här att sköta dessa ställen, kunna jobba och fortsätta inreda i stugan som fortfarande är ganska tom. En härlig tid väntar och tack för att du vill följa vårt liv.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Nu har jag landat i tanken”

 1. Tänk vilket underbart ställena har skaffat+ erat fantastiska hem. Har själv ett litet torp som sommarstuga men saknar den lilla sjön😀
  Tänk att det gått fyra år sen Elin blev sjuk, går så fort när man själv inte är i det.
  Vår son fick ju cancer men klarade sig inte, känns som han dog i går nen det är i själva verket över 20 år sedan.
  Önskar er en härlig student här framöver och en ljuvlig sommar i båda era fantastiska boenden.

 2. Detta är nog nån av de vackraste foton jag sett och så gläds jag förståss att det är Ni som ska ha detta Paradis! Tack för att vi får se ! Lycka till! Kram,Cicci

 3. Åh vad jag glädjs med er efter allt ni gott igenom.
  Du är en sådan inspirationskälla och det ska bli jättekul att följa detta nya lilla hus och se hur ni inreder det. Lycka till 😊

 4. Så himla glad för eran skull, släppte en tår när jag läste allt, tänker på allt ni gått genom och allt ni klarat tillsammans <3 Du är min inspiration Lotta <3 Kram på er och njut av livet, så som ni gör!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *