När allt flyter på

Jag ska ut nu och klippa gräset här hemma, man behöver nästan klippa det två gånger i veckan just nu. Sedan blir det lite tid i stugan, trädgårdsmöbel ska monteras och nya växter i krukor m.m. I veckan ska vi ha mycket gäster men jag tar det lite som det kommer.
När jag hade en trött kropp så hade jag svårt med gäster men nu är det ju bara handla lite och fixa lite mat och det känns inget jobbigt alls. Livet har alla sina nyanser och man får känna efter hela tiden, inte pressa på utan tillåta sig och acceptera att man är som man är. Jag har hittat mataffärer nu som jag älskar att handla i, jag  har bensinmack till stugan och mindre affärer som jag kan handla i.
Ha nu en toppenfin dag så ska jag sätta lite fart här.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *