El med sunt bondförnuft

 
Naturen i Kindabygden och kring vår stuga är så vacker. Det finns mer sjöar där och igår var jag runt och tittade lite. Det ska bli ännu roligare att upptäcka allt när det börjar bli varmare och sommaren är här. 
 
Dessa vyer är hemma i stugan, så vackert
 
 
 
När jag jobbat med Bixia under året har jag förstått hur viktigt det är att välja el som är från sol, vind och vatten. För mig har det också varit viktigt att elen är närproducerad, så både hemma och i stugan får jag lokalproducerad el från lokala bönder. Precis som vi vill värna om att äta lokal mat så är det viktigt att välja lokal el. Jag är så glad att jag fått jobba med Bixia så jag fått upp ögonen för detta. 
 
 
Att välja el från lokala bönder och Bixia Nära gör att 10 kr/ månad går tillbaka till bonden som har vindkraftverk, vattenkraftverk eller satt upp solpaneler på sin bondgård. Det är det som Bixia kallar för sunt bondförnuft. Att vi hjälper till och även stöttar bonden och deras insats till förnybar el. 
 
 
 
Nu får du 500 kr i rabatt om du väljer närproducerad el från Bixia HÄR . Bara kontakta deras kundservice så hjälper dig med allt. 
 
Bondförnuft, ett bra ord. Det gillar LantLotta 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”El med sunt bondförnuft”

    1. Hej, om du har Bixia Nära så ger du 10 kr tilabak till bonden varje månad. Du får betala lite extra men gynnar bonden som bidrar med förnybar el. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *