Vad är det jag ska lära mig av det här?

Jag satt i bilen i flera timmar igår och funderade över så mycket saker som händer i ens liv. Vad är det jag ska lära mig av det som jag är med om?  En av de saker jag ofta känner och skriver om här är att leva nu. Jag känner det så starkt och det blir bara starkare ju äldre jag blir. När man varit så nära det sjuka genom Elins cancer så vet man, att man är inte odödlig längre. Innan gick jag omkring tänkte att det drabbar inte oss, nu vet jag att så är det inte.
Nu försöker jag istället att inte vara rädd för det som kommer hända i framtiden trots min vetskap, jag vet att i livet kommer det hända massor av saker om kommer skaka om en. Jag kommer nog aldrig vara redo och inte heller kommer saker komma som en överraskning. Det kommer inte alltid bli som man tänkt sig, men det jag kan styra över är att leva nu och jag kan påverka min framtid till en viss del. Jag kan bygga mitt liv på ett sätt framöver som gör att jag går upp och känner glädje för den här dagen. Så länge nuet är bra så kan jag påverka det som händer idag och till viss del i framtid . Jag vill inte vara rädd att inte prova saker, jag vill vara snäll mot andra människor, jag vill sprida glädje och jag vill känna livsglädje och stolthet över det jag tar för mig. Jag måste jobba på den känslan för den gör mig lycklig och mitt liv värdefullt.
Idag skiner solen, jag känner mig så lycklig och glad och tacksam. Tänk att vi får ha det så här bra, tänk att livet gav oss den här chansen. Det är himla tufft i perioder, men det lättar däremellan. Jag måste ta hand om den här stunden, den här dagen. Philips födelsedag. Min lilla älsklingspojke fyller 17 år idag.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vad är det jag ska lära mig av det här?”

  1. Tack för din fina och härliga blogg, läser varje dag!
    Har också ngr jobbiga år bakom med utmattning, försöker nu leva enkelt och hushålla med krafterna. Söker kraft i familj, natur, hem ochträdgård.
    Min son fyller också år idag, 27 år, en av de finaste människor jag känner🙏

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *