Utemöbler och banken

Godmorgon mina fina läsare, jag har placerat mig i sängen idag med macen i knät vilket inte är så vanligt. Jag gillar jobba från kontoret men det målas där så jag får vänta. Jag är så sugen på att börja ta fram lite altanmöbler. Först behöver jag tvätta av golvet vid uterummet . När vårsolen kommer vill jag ha ett ställe att sitta på. För mig handlar det inte om att vänta om man kan, jag vill njuta nu. Nuet är det jag lever i och försöker ta var på hela tiden.
Idag ringer äntligen banken till min man. Vi får se hur högt vi kan gå och om det är tillräckligt. Vi är medvetna om att den är dyr och att sjötomt på vissa ställen kostar men den här är så fin och så mycket Fyra årstider hus. Spännande, spännande…kul att bara vara igång och äntligen hålla på aktivt med detta. De ger glädje och pirr i vardagen. Mot drömmen.
Nu har jag massor att göra, ibland kommer allt på en gång.
Fin dag till er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Utemöbler och banken”

  1. Lycka till med husplanerna! Vi letar också sommarhus eller helgboende men det är inte så lätt att hitta det vi önskar. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *