Fullt upp idag

Fullt upp idag och det har gått i ett, men det är härligt för jag orkar hinner så mycket nu igen. Jag har börjat få lite rutin på att vara heltidsinfluencer . Jag börjar alltid dagen på kontoret efter jag plockat nere i rummen. Sedan går jag igenom mail, kollar vad som ska fotas, göras, hämtas osv och så planerar jag dagen efter det. Idag blev det plantering av dahlia m.m de bilderna kommer imorgon.
Det behöver nästan alltid hända någonting för att man ska ha något att visa , men det tycker jag om. Nu har jag varit och fixat naglarna också, jag brukar gå två gånger i månaden men den här gången gick det alldeles för lång tid så de såg förskräckliga ut.
Nej nu är det dags att plocka ordning i huset och fundera på kvällens middag.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *