En klassisk grå för ett lantkök

När jag sitter på mitt kontor så här tidigt så lyser solen rakt in och det är en härlig start på dagen. Kunna sätta sig vid skrivbordet, dricka en kaffe och få dela några tankar med er i solskenet är guld. Jag ska snart börja tömma kontoret där för målaren kommer, vi ska måla skrivbordet och väggarna. Lite mörkare grå tror jag eller så tar jag samma färg som i hallen för den har jag ändå så mycket kvar av. Den grå finns även på skåpen i köket men det syns inte i dagsljus. Jag är fortfarande så nöjd att jag valde så ljus grå där. En klassisk grå för ett lantkök.
Ha en bra dag!
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En klassisk grå för ett lantkök”

  1. Hej å håå, I morse titta jag in här som vanligt å kom på att jag nog var uppe förrän Tuppen, så inget nytt inlägg, men sen såg jag ju klockan 06.26 och förstod att ingen normal människa går upp så tidigt en Lördag morgon! Men sen har jag ju tittat in senare och allt var som vanligt med ord och text, Tack för det, alltid mysigt….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *