Duka fint på bryggan

Jag har haft möte med Bixia idag som jag jobbat med i mer än ett år nu. Så himla glad att jag hittat så bra samarbetspartner som jag trivs med och kan stå för och så har jag träffat så många trevliga människor genom Bixia. Idag fick det bli möte på bryggan ( inget samarbete/ annons på bloggen idag)
Jag bjöd på kycklingsallad och bröd och så kaffe såklart. I salladen är det stekt sparris, avokado, tomat, sallad, oliver, kyckling och så lite ärtskott.
 Nu ska jag fortsätta att njuta av det fina vädret, bada och fortsätta ta bort skräp där vi har vår sandstrand.
Hoppas du med får njuta av sol
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Duka fint på bryggan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *