Bad , grill och gräsklippning

Annonslänkar Ellos, Royal design, Cervera, Newport, Lens way, Campadre, Lindex
 
Igår var det en fantastisk kväll igen, jag älskar de där varma kvällarna för då blir det liv i mig igen. På dagarna om det är varmt så får jag inget gjort men jag satt och jobbade igår istället, skönt det med. 
 
 
Vi har det så bra här i vår stuga, man gör lite det man känner för och mest bara är. Eftersom stugan är totalrenoverad så har vi inga måsten. Kalle vill bygga en flytbrygga och renovera en flaggstång och jag vill måla och tapetsera inne men det blir när det blir och det ska vi ta hjälp med.
 
********
 
Tallrik HÄR, undertallrik HÄR 
 
 
 
Recept Mojito 
 
Lägg en kvarts lime i klyftor, 5-6 myntablad och 1/2 dl rörsocker strö i botten på ett stort glas eller drinkblandare. Använd en moddlare och kläm ut saften ordentligt ut limen.

 
Fyll på med en skvätt rosies limejuice, häll i 6-8 cl captain morgon spiced gold och fyll därefter glaset nästan upp med krossad is.
 
Lägg i ytterligare en kvarts lime i klyftor och 5-6 myntablad som blivit smiskade med kniven. Häll på en skvätt soda eller bubbelvatten.
 
 
Glas HÄR 
 
 
Stol HÄR och kudde HÄR 
 
 
Jag klippte gräset igårkväll och Kalle satte igång med maten och gjorde mojito. Jag gillar klippa gräs och Kalle gillar att laga mat så det är en bra kombination och vi badade. Jag badade 3 gånger igår, det är redan varmt i vattnet.
 
  
Bh HÄR , Pyjamas HÄR, glasögon HÄR 
 
 
Vårt hus ligger för sig självt så här går man klädd som man vill , jag tog på mig pyjamasen efter duschen. 
 
 
 
Morgonrock HÄR , stol HÄR
 
 

På kvällen när solen gick ner hamnade vi framför brasan på altanen. Jag började redigera dessa bilder, vi köpte kattlucka och Gps halsband till Findus som ska börja följa med till stugan. Än så länge har barnen velat vara hemma olika dagar och tar hand om honom.

 
Nu väntar balen för Elin och Jakob så nu laddar för den stora dagen tillsammans och nästa vecka är det student.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
Hos Campadre har du alltid 10% extra rabatt med koden Fyra10 HÄR
 
Annonslänkar 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Bad , grill och gräsklippning”

  1. Vad härligt med bal och vädret ska ju vara fint hela helgen! Hoppas era ungdomar vill visa upp sig här på bloggen i festkläderna, är så roligt att få se klänning och frisyr och er dotter är ju alltid så himla söt och fin🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *