Vilken solig och fin helg

Vilken helg vi haft och vilken värme! Jag brukar tycka det är lite jobbigt när det blir för varmt men det har gått toppen denna gång. Har jobbat i trädgården och badat hela tiden i sjön så det har varit superskönt.

Idag städar Elin här i stugan , hon har det som lite sommarjobb på måndagar och jag är så glad att jag slipper. Sedan ska vi hämta hennes bil som varit på lagning och jag måste hem och klippa lite gräs om det inte regnar. Kalle är sjuk så han stannar här i stugan med Findus så åker jag hit ikväll igen.

Så nu är det bäst att sätta lite fart här så vi kommer iväg. Ha en toppenfin dag!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vilken solig och fin helg”

    1. Hej, nej det är ingen utmaning för mig. Jag gillar handla det jag vill. Om du vill jag gr dig en utmaning som jag har klarat av, springa en mil? Skulle du klara det? Säg att du får några månader på dig? 😄👍🏻 Kram Lotta

  1. Visst blev det en fantastisk helg här i Östergötland.
    Vinden vände ju tyvärr och idag är det helt annorlunda. Typisk svensk sommar som jag älskar efter fem år i Thailand 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *