Vi hade visst bröllopsdag

Vi hade bestämt oss för en utflykt till Västervik idag och sedan åka till stugan. Kalle vill köra nya bilen och jag hade sett en fin byggnadsvårdsbutik som jag ville besöka. Sedan när vi klivit upp från sängen läste Kalle uppdatering på facebook att vi firar bröllopsdag 🙂 Ja sånt har inte jag koll på. För mig är inte datum viktigt, bara man har roligt tillsammans.
För ett år sedan den här dagen var vi i Västervik och åt mat på Slottsholmen och det hade vi tänkt att göra även idag. Så helt plötsligt blev det vår 16 åriga bröllopsdag.
Jag älskar Västervik och från stugan har vi ganska nära dit, inte så mycket längre än vad det är till Linköping. Sitta en eftermiddag vid vattnet med honom är guld. Min man, min trygghet, min stora kärlek i livet. Älskar allt vi gör tillsammans.
Kaffe och efterrätt blev det på Tant Grön med en supermysig bakgård.
Där satt en läsare till bloggen och hennes man och hälsade så gulligt. Ni får gärna hälsa, det blir vi bara glada av.
I byggnadsvårdsbutiken köpte jag mig en träfågel som jag ville ha, lite andra fina saker till vår stuga.

Nu ska jag ut och klippa gräset och njuta av solen här vid sjön och ikväll ska Kalle bjuda på middag.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Vi hade visst bröllopsdag”

  1. Tack för allt du delar med dig av! Härligt 😁
    Undrar om du kan tipsa om "missa inte detta" i Västervik? Har bokat två nätter nästa vecka och vi har aldrig varit där. Det ser ut att vara mysigt där på dina bilder🙂

    1. Hej, äta på Slottsholmen och fika på Tant Grön som vi gjorde och åk gärna ut Västervik Resort/camping och ta picknick på kobbarna. Gränsö slott är också fint. Kram Lotta

  2. Visst är det härligt i Västervik. Vi bor vid gamla vattentornet med utsikt över sjön och Slottsholmen.
    Men trivs så bra på ön också håller oss gärna där ute så mycket vi kan. Tant grön är ju också mysigt att fika på. Ha en skön söndag. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *