Mitt yrke är fotograf

 
Jag blir glad att ni tycker om mina spontana bilder på mitt skräp hemma, på mitt hus som behöver renoveras eller på mig när jag ser tokig ut. De tar mig bara några sekunder att fota dessa bilder med mobilen, men jag vill påminna er om att jag är fotograf. Jag kan fota fina bilder om jag vill hela tiden men jag vill visa att jag är mänsklig så jag bjuder på dessa bilder då och då och det kommer jag fortsätta med och har gjort i 11 år. Alltså ingen skillnad där. 
 
 
Men det är mina bilder som lett mig till att jag är här nu, att jag kan jobba med min blogg och att ni gillar mina texter. Under åren med blogg har det svängt mycket. Jag är ganska lyhörd för detta och försöker därför bjuda på lite av allt, som livet är. Numera kan man visa mer vardagsbilder på bloggar medan instagram fortfarande mest ska vara tjusiga bilder helst från kameran. 
 
 
Jag tror att det bästa är att bjuda på det man känner sig bekväm i, det som känns som jag och det som känns rätt att dela. Så idag bjuder jag på bilder från min köksträdgård, på min fina man som gillar vattna när hans hans fru sätter för många plantor. 
 
 
Det växer nu och är så vackert med alla blommorna som blandas med grönsaker.
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Mitt yrke är fotograf”

  1. Hej! Tack för en härlig blogg och vilken fin sommarstuga ni köpt…vad har du för tips för att det ska växa bra i trädgården i pallkragarna?Jag har luktärter i en av pallkragarna men de växer så sakta…har planterat de inne från frö för att sedan plantera ut dem…tacksam för tips/ kram Monica

    1. Hej, sol och bra näring i jorden. Inte för mycket gödsel och sedan klipper jag toppskotten innan jag planterar ut dem så jag får starka plantor. I jorden har jag löv, jord och hönsgödsel som ger plantorna näring hela sommaren. Jag planterar olika från år till år. Gillar att blanda blommor med grönsaker. Kram Lotta

  2. Jag är så glad att jag hittade din blogg. Älskar texten ihop med bilderna. Att du visar vackra fina bilder och även visar verklighetens bilder.

  3. Nyss hittat din blogg så jag såg att jag har mycket att läsa ikapp 🙂
    Vilken snygg drivbänk du har med dom vita stora fönstrena . Väldigt inspirerande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *