Det blev en bil

Jag har varit ihop med den här mannen i 28 år, han har alltid drömt om en liten sportbil men i vårt liv har så mycket annat kommit före. Resor, barn, orangeri, renovera hus, Elins cancer, fritidshus osv Men Kalle är flitig och han har under 10 års tid sparat i aktier för att någon gång få köpa sig en liten sportbil. Nu kom chansen att åka och titta på en och att äntligen våga och köpa den där bilen.
Så ganska snabbt påkommet bokade vi en natt i Helsingborg, tog lunch på Butik Linnea och en hotellnatt hotell V. Där hade Kalle en frinatt vi kunde plocka ut.
Sedan gick vi promenad utmed havet för att hamna i en soffa själva på uteserveringen på Sillen och Makrillen, för att dricka bubbel, för att ha en liten minisemester han och jag. Vilket underbart ställe att sitta på.
Där i soffan var det så rofyllt och skönt så vi stannade kvar hela eftermiddagen och tog tidig middag på Sillen och Makrillen för att slippa gå hem och slippa klä om oss.
Maten var fantastisk och min man är fantastisk. Vi har så roligt när vi åker iväg och Kalle älskar god mat och dryck och att njuta av livets goda på olika sätt. Både jobba hemma eller åka bort och ha det bra.

Å en bil blev det. En liten fin grå sportbil till en liten fin gråhårig man. Hans lilla dröm i livet som vi ska åka med på sommaren. Nu har vi uppnått vår dröm om ett fritidshus och bil, nu ska vi vårda detta och är glada att vi kan göra det innan det är försent. När man varit nära cancer tänker man mycket på det. Om man kan, så vänta inte med allt.

Idag ska vi till stugan, Kalle har ju semester. Idag ska vi börja måla flaggstången och jag ska göra ännu lite finare i trädgården och vid stranden.
Ha det bra, fina bloggläsare
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Det blev en bil”

 1. Det är han/ni verkligen värd 👍👍👍
  Min man köpte också en cab när han blev frisk från sin prostatacancer, han är så lycklig över den (och jag med 😃)
  Mitt motto efter våra cancerresor;
  Uppskatta livet och Njuuut så mycket som det bara går ❤️❤️❤️

 2. Goda beslut! Man ska njuta av så nycket man kan! Härligt med Helsingborg och härligt med liten sportis. Glad sommar!

 3. Så läckert med en sportbil, det är han/ni så värda. Det är så roligt och läsa, hur väl ni unnar och njuter av livet, fortsätt med det 🙂
  Kraaam ❤

 4. Vilken fin o fräsig bil. Känner er ju inte men ni verkar så gulliga o enkla, helt enkelt så fina människor. Tycker ni gör helt rätt som unnar er det ni har möjlighet till och njuter av livet. Ha en fortsatt härlig sommar.

 5. Grattis till bilen. visst blir man lite avis.

  Jag och min man Anders bor alltid på Mollberg, bästa.

  Vi tog oxå bubbel på samma ställe som Ni, visst är det mysigt.

  VI har som tradition att åka till Helsingborg o Helsingör varje år.

  Kram o ha en fin sommar. Vi åker till Österlen i veckan vi firar 33 år i år.
  Det Du Lotta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *